Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پیمانه اقتصادی، هر روز بسته ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم روز، همچون تغییرات در بازار آزاد ارز، انرژی، بازار طلا، سکه، نفت و ... تا خبرها و اتفاقات جذاب اقتصادی را گردآوری می کنیم.
به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه موضوعاتی همچون یورو در بازار آزاد ارز بالاتر 4500 تومان، کاهش ارزش دلار به کمترین میزان ۱۳ ماه گذشته، ثبات تقریبی قیمت نفت پس از رشد چشمگیر روز چهارشنبه، پیوستن کویت به طرح کاهش تولید نفت، ورود گوگل به صنعت انرژی هسته‌ای، دوران ثبات قیمت جهانی طلا تا پایان امسال، قیمت گوشت در قصابی‌ها همچنان بالاست و رکورد پژو-سیتروئن با افزایش 6/ 3 درصد سود خالص را در بر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




یورو در بازار آزاد پایان هفته به 4500 تومان هم رسید!
در پایان معاملات بازار آزاد روز پنج شنبه، شاهد ادامه افزایش قیمت دلار آمریکا، یورو و درهم امارات بودیم. دلار آمریکا در بیشتر زمان ها بر اساس سامانه نظارت ارز، به رقم 3800 تومان هم نزدیک شد ولی یورو توانست در اکثر زمان کاری بازار امروز بالاتر از 4400 تومان فروخته شود و حتی در دو زمان ثبت شده بیشتر از 4500 تومان نیز قیمت گذاری شد. بر این اساس در آخرین روز معاملات بازار ارز در هفته نخست مرداد، هر دلار آمریکا با رشد 53 ریال نسبت به روز قبل، به طور میانگین به قیمت 37 هزار و 907 ریال فروخته شد. هر یورو نیز با افزایش 291 ریال همراه بود و در پایان روز پنج شنبه، به رقم میانگین فروش 44 هزار و 215 ریال رسید. همچنین هر درهم امارات در بازار آزاد، 10 هزار و 429 ریال قیمت گذرای شد که نسبت به روز چهارشنبه، 11 ریال گران تر فروخته شد.

کاهش ارزش دلار به کمترین میزان ۱۳ ماه گذشته
پس از بی‌نتیجه ماندن برنامه افزایش نرخ بهره در آمریکا ارزش سهام بازارهای بورس آسیا به بیشترین میزان یک دهه گذشته رسید. ارزش دلار آمریکا نیز به کمترین میزان 13 ماه گذشته افت کرد. بر اساس این گزارش ارزش سهام نیکی ژاپن 15 صدم درصد، تاپیکس ایندکس 37 صدم درصد، هانگ‌سنگ 69 صدم درصد، سی‌اس‌آی 4 صدم درصد، اس اند پی 14 صدم درصد، افزایش یافت. روز چهارشنبه فدرال رزور آمریکا پس از دو روز نشست برای بالا بردن نرخ بهره در این کشور به نتیجه‌ای نرسید. کارشناسان رشد اندک اقتصادی آمریکا را عامل به نتیجه نرسیدن افزایش نرخ بهره عنوان کردند. پس از آن بازارهای بورس اوراق قرضه و تمام کمدیتی‌ها افزایش قیمت پیدا کردند. آلن روسکی کارشناس فارکس در دویچه گفت: «بزرگ‌ترین مشکل دلار این است که نمی‌توان از سوی فدرال رزور آمریکا انتظار کمک برای آن تصور کرد. نظرخواهی رویترز نشان می‌دهد که بسیاری از سرمایه‌گذاران همچنان امیدوار هستند که بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را در دسامبر افزایش دهد، اما بسیاری تصور دارند برای افزایش نرخ بهره در آمریکا هنوز مسیر طولانی وجود دارد. به گزارش فارس، پس از تصمیم بانک مرکزی آمریکا ارزش دلار در برابر سبد دیگری از ارزها به کمترین میزان 13 ماه گذشته یعنی 93.152 رسید.
پیشتازی چین و امارات متحده عربی در صادرات کالا به ایران
مجموع صادرات و واردات ایران در چهار ماه نخست سال جاری به ۲۹ میلیارد و ۲۷۲ میلیون دلار رسید که ۶ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است. گمرک ایران اعلام کرد: در این مدت تمایل کشورهای صادرکننده کالا برای افزایش صادرات به ایران رشد داشته و در نهایت 15 میلیارد و 813 میلیون دلار انواع کالا وارد کشور شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال 24درصد افزایش نشان می دهد. عمده ترین دلایل افزایش واردات به خودرو و قطعات منفصله خودرو، کالاهای سرمایه ای و برخی کالاهای اساسی مربوط می شود. همچنین عمده‌ترین خریداران کالاهای ایرانی در چهارماهه اول سال‌جاری به ترتیب شامل چین به ارزش 2 میلیارد و 841 میلیون دلار، عراق با 2 میلیارد و 52 میلیون دلار، امارات متحده عربی با 2 میلیارد و 37 میلیون دلار، جمهوری کره با یک میلیارد و 400 میلیون دلار و هند با 926 میلیون دلار بوده است و کشورهای عمده صادرکننده کالا به ایران در مدت یادشده به ترتیب شامل کشورهای چین با 3 میلیارد و 495 میلیون دلار، امارات متحده عربی با 2 میلیارد و 992 میلیون دلار، جمهوری کره با یک میلیارد و 74 میلیون دلار، هند با 891 میلیون دلار‌ و ترکیه بوده است.
ثبات تقریبی قیمت نفت پس از رشد چشمگیر روز چهارشنبه
روز پنجشنبه قیمت نفت اندکی کاهش یافت. این در حالی ست که در روز چهارشنبه قیمت نفت به بالاترین نرخ خود در ۸ هفته گذشته رسید. قیمت نفت در روز چهارشنبه به دلیل کاهش شدید در موجودی نفت آمریکا و در نتیجه قوت گرفتن انتظارات برای تعادل یافتن بازار، افزایش چشمگیری یافت و به بالای ۵۰.۵ دلار رسید. قیمت آتی نفت خام برنت بین الملل، نسبت به قیمت بسته شده در روز گذشته، ۹ سنت کاهش یافت و این نفت در بازار بشکه‌ای ۵۰.۸۸ دلار معامله شد، این در حالی ست که معاملۀ آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۸ سنت کاهش، بشکه‌ای ۴۸.۶۷ دلار صورت گرفت.
پیوستن کویت به طرح کاهش تولید نفت
بعد از آنکه عربستان سعودی از تولیدکنندگان اوپک خواست تا نفت کمتری از چاه های خود استخراج کنند حالا کویت نیز در کاهش تولیدات نفتی خود به کشورهایی مانند امارات متحده پیوسته است. به گزارش بلومبرگ، شرکت نفت کویت روز چهارشنبه گفت که با مشتریان خود در ایالات متحده موافقت کرده است تا میزان فروش نفت در سال 2017 را کاهش دهد. این خبر یک روز پس از آن اعلام شد که وزیر انرژی امارات یعنی سهیل المزروعی گفت که شرکت ملی نفت ابوظبی، در ماه سپتامبر ، 10 درصد از صادرات نفت خام خود را کاهش می دهد. کمپانی کویتی در بیانیه ای گفت: "توافق کویت با اوپک منجر به کاهش تولید و در نتیجه کاهش صادرات آن شده است. او همچنین اعلام کرد: "بازار آمریکا بیشتر تحت تأثیر این کاهش قرار گرفته است.”
ورود گوگل به صنعت انرژی هسته‌ای
شرکت ترای‌آلفا اولین شرکت خصوصی با سرمایه‌گذاری هنگفت در صنعت همجوشی هسته‌ای است که طبق آخرین خبرها با همکاری مشترک ۶ ماهه با گوگل در بخش الگوریتم یادگیری ماشین، موفقیت‌های چشمگیری را به ثمر رسانده است. چالش اصلی پیش ‌رو در شرکت ترای‌آلفا، نحوه شناسایی و پردازش اطلاعات تجربی بسیار پیچیده در بخش تحقیقات پلاسما و متغیرهای بیشمار آن است. در واقع این همکاری مشترک در جهت ساخت شبکه محاسباتی گسترده در جهت حل مشکل پیش‌رو در ادامه فرایند تجاری‌سازی راکتور همجوشی هسته‌ای است. دانشمندان گوگل در حال حاضر به دنبال آزمایش الگوریتم محاسباتی با عنوان اوپتومتریست هستند که اساس عملکرد آن پیوند انسان با ماشین است. نام این الگوریتم محاسباتی برگرفته از علم بینایی سنجی است و در آن متخصصان صنعت همجوشی هسته‌ای با قضاوت خود از متغیرها و نحوه خروجی عملکرد پلاسما، بخشی از محاسبات پیچیده را شناسایی می‌کنند. همکاری مشترک متخصصان گوگل و دانشمندان صنعت همجوشی هسته‌ای در سرعت گرفتن روند محاسباتی عملکرد پلاسما تاثیر مثبتی داشته است، به‌طوری‌که برای انجام محاسبات دیگر نیازی به توقف فعالیت راکتور پلاسما نیست. /ایسنا
قیمت جهانی طلا تا پایان امسال دوران ثبات را طی خواهد کرد
تحلیلگران موسسه سرمایه گذاری متال فوکوس تاکید کردند: قیمت جهانی هر اونس طلا تا پایان امسال در محدوده فعلی یعنی 1200 تا 1300 دلار در نوسان خواهد بود و نمی توان انتظار افزایش و یا کاهش چشمگیر قیمت این فلز گرانبها را در این مدت داشت. بر اساس این گزارش تحلیلگران این موسسه سرمایه گذاری تصریح کردند: قیمت جهانی طلا تا پایان امسال در محدوده فعلی تثبیت خواهد شد. به نظر ما، قیمت طلا به سختی می تواند از محدوده فعلی رهایی یابد. قیمت طلا تنها وقتی می تواند از محدوده فعلی خارج شود که سیاست های محرک مالی آمریکا مشخص و روشن شود. بعید به نظر می رسد که با توجه به فضای سیاسی حاکم در واشنگتن، سیاست های مالی دولت ترامپ تا پایان امسال روشن شود. به نقل از سایت طلا، این گزارش افزود: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در رقابت های انتخاباتی وعده داد تا مالیات ها را کاهش داده و میلیاردها دلار در زیرساخت های اقتصادی سرمایه گذاری کند ولی ناکامی وی در لغو برنامه بهداشت و سلامت اوباماکر، ابهامات زیادی را درباره موفقیتش در اجرای سیاست های مالی به وجود آورده است.
قیمت گوشت در قصابی‌ها همچنان بالاست
رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام زنده با اشاره به آخرین وضعیت بازار گوشت اظهار داشت: روزانه 30 الی 40 تن گوشت جهت تنظیم بازار از کشورهای ارمنستان، گرجستان، آسیای میانه و استرالیا وارد می شود. به گفته وی هر کیلو لاشه ترکیبی (میش، بره نرو ماده) با نرخ 33 هزار و 500 تومان و بره خالص با نرخ 35 هزار تومان در بازار عرضه می شود. پوریان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان ادامه داد: براساس مصوبه جلسه ستاد تنظیم بازار لاشه‌های وارداتی به صورت مستقیم در اختیار توزیع‌کنندگان قرار می‌گیرد که این امر تأثیر بسزایی در کاهش قیمت گوشت در بازار دارد. وی با اشاره به اینکه نرخ گوشت همچنان در قصابی ها بالا است، افزود: علی رغم نظارت دستگاه های مربوطه اشکالاتی در شبکه توزیع محصول وجود دارد که در نهایت این امر موجب شده تا گوشت در قصابی ها همچنان بالای 40 هزارتومان به مشتری عرضه شود. وی نرخ هر کیلو دام زنده سبک درب دامداری را 14 تا 14 هزار و 500 تومان اعلام کرد و گفت: این درحالی است که برخی چوبداران در میادین هر کیلو دام را با نرخ 16 الی 17 هزار تومان عرضه می نمایند.
پژو-سیتروئن با افزایش 6/ 3 درصد سود خالص رکورد زد
گروه‌خودروسازی پژو-سیتروئن اعلام کرد در نیمه نخست سال جاری میلادی فروش و سود این شرکت افزایش یافته و بهتر از انتظار تحلیلگران بوده است. به گزارش رویترز، این خودروساز فرانسوی اعلام کرد سود خالص 6/ 3 درصد افزایش یافته و به 26/ 1 میلیارد یورو(46/ 1 میلیارد دلار) رسیده است. این رقم رکورد جدیدی در سود این گروه خودروسازی محسوب می‌شود. براساس گزارش پژو-سیتروئن درآمد نیز 5 درصد افزایش یافته و به 17/ 29 میلیارد یورو رسیده است. ژان باپتیست‌دشاتیلون، مدیر مالی پژو-سیتروئن اعلام کرد حاشیه سود عملیاتی این گروه خودروسازی از 8/ 6 درصد به 3/ 7درصد افزایش یافته است که یک «افزایش تاریخی» برای این گروه محسوب می‌شود. به نقل از دنیای اقتصاد، او همچنین گفت: «اکنون به جایگاه سوددهی مکرر رسیده‌ایم. همیشه موانعی وجود دارند، اما ما می‌توانیم در برابر آنها مقاومت ‌کنیم و سطح بالای سوددهی خود را حفظ می‌کنیم.» پژو-سیتروئن همچنین پیش‌بینی خود از رشد بازار اروپا در کل سال جاری را از یک درصد به 3 درصد افزایش داد.
تورم و نقدینگی در ایستگاه 10.3 درصد و 1264 هزار میلیارد تومان
بر اساس اعلام بانک مرکزی در جدول گزیده آمارهای اقتصادی، حجم نقدینگی فروردین ماه امسال به ۱۲۶۴ هزار میلیارد تومان رسید؛ این در حالی است که میزان نقدینگی در سال ۹۵ به ۱۲۵۳ هزار میلیارد تومان رسیده بود؛ همچنین رقم نقدینگی فروردین ماه امسال نسبت به اسفند سال ۹۵، معادل ۰.۹ درصد افزایش نشان می‌دهد. در این میان سهم پول ۱۵۵ هزار میلیارد تومان و سهم شبه پول ۱۱۰۹ هزار میلیارد تومان بوده است. بر اساس این گزارش، حجم دارایی های خارجی بانک مرکزی به ۵۷۱.۴ هزار میلیارد تومان رسید، ضمن اینکه بدهی بخش دولتی ۲۲۵.۲ هزار میلیارد تومان و بدهی بخش غیردولتی به بانک مرکزی ۹۱۳.۱ هزار میلیارد تومان رسیده است. در عین حال وام ها و سپرده‌های بخش دولتی نیز در این جدول ۶۴.۷ هزار میلیارد تومان بوده است.نرخ تورم در دوازده ماه منتهي به تيرماه ۱۳۹۶ نسبت به دوازده ماه منتهي به تيرماه ۱۳۹۵ معادل ۱۰.۳ درصد است. به گزارش بانک مرکزی، بر اساس خلاصه نتايج به‌دست آمده از شاخص بهاي کالاها و خدمات مصرفي در مناطق شهري ايران طبق سال پايه ۱۰۰=۱۳۹۰ ، شاخص بهاي کالاها و خدمات مصرفي در مناطق شهري ايران در تيرماه ۱۳۹۶ به عدد ۲۶۶.۹ رسيد که نسبت به ماه قبل ۰.۱ درصد کاهش يافت. ضمناً بر اساس این گزارش شاخص اشاره شده در تيرماه ۱۳۹۶ نسبت به ماه مشابه سال قبل معادل ۹.۹ درصد افزايش داشته است.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۸۷۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟

زهرا اکرمی، دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران با بیان اینکه قیمت‌گذاری دستوری برای تن ماهی و رب گوجه حذف شده، گفت: در سال جاری کنسروها، از جمله تن ماهی هنوز گران نشدند، اما بر اساس اطلاعاتی که از واحد‌ها به دست انجمن رسیده، واحد‌های تولیدی بین ۲۰ تا ۲۵ درخواست افزایش قیمت دارند که هنوز کاملاً تایید شده نیست و برای تعیین قیمت‌ها باید منتظر رفع شدن برخی ابهامات از جمله تثبیت دستمزد‌ها ماند.

به گزارش اکونگار، جدیدترین آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار در رابطه با متوسط قیمت کالا‌های خوراکی در مناطق شهری در اسفندماه سال قبل، نشان می‌دهد که کنسرو تن ماهی با افزایش ۱۱۱.۶ درصدی قیمت نسبت به اسفند سال ۱۴۰۱، صدرنشین افزایش قیمت بوده است.

افت شدید تولید تن ماهی

به طور کلی صنایع کنسرو از سال ۱۴۰۰ به بعد که تن ماهی و رب گوجه فرنگی مشمول قیمت‌گذاری دستوری شدند، با مشکلات متعدد مواجه بودند؛ چراکه با وجود افزایش قیمت ماهی تن و در مواردی سایر هزینه‌های تولید، دولت به آن‌ها مجوز افزایش قیمت نمی‌داد. این مشکل تاجایی پیش رفت که منجر به کاهش تولید تن ماهی شد. در مجموع در سال ۱۴۰۱ حدود ۲۵۰ میلیون تا ۳۰۰ میلیون قوطی کنسرو ماهی تولید شد، اما انجمن سال گذشته پیش‌بینی کرده بود که این رقم در سال ۱۴۰۲ به کمتر از ٢٠٠ میلیون قوطی کاهش یابد. این در حالی است که تولید این محصول در سال ۱۳۹۷ حدود۶۵۰ میلیون عدد در سال بود.

در نهایت سال قبل تولیدکنندگان خواستار این شدند که به جای قیمت‌گذاری پیشینی، یعنی لزوم دریافت مجوز برای تغییر قیمت محصولات، مشمول قیمت‌گذاری پسینی باشند. یعنی دستگاه‌های ناظر بر قیمت محصولات جدید آن‌ها نظارت کنند و در صورت تخلف و گران‌فروشی با آن‌ها برخورد کنند، اما مجبور به اخذ مجوز افزایش قیمت نباشند.

از طرف دیگر در سال‌های اخیر با توجه به مشکلات تامین مواد اولیه و همچنین مشکلات معیشتی، تولیدکنندگان صنعت کنسرو با افت تقاضا هم در بازار‌های صادراتی و هم در بازار‌های داخلی نیز مواجه شدند.

کاهش ۵۹ درصدی صادرات

برای مثال از سال ۱۴۰۱ قیمت ماهی تن صید داخل در کشور افزایش پیدا کرد، تا جایی که قیمت هر کیلوگرم ماهی تن صید داخل از قیمت انواع وارداتی این کالا بیشتر شد و این امر قیمت تمام‌شده محصول را به قدری بالا برده که امکان صادرات این کالا را از صادرکنندگان ایرانی گرفته است. صادرات تن ماهی در سال ۱۴۰۱ به حدود ۱.۶ میلیون دلار رسیده بود، اما در زمستان سال قبل گزارش‌هایی از کاهش ۵۹ درصدی صادرات این محصول منتشر شد.

در بازار داخلی هم با کاهش قدرت خرید مردم، تقاضا برای کنسرو ماهی تن کاهش یافته و در نتیجه این شرایط در سال گذشته شاهد رکود بازار و تولید با حداقل ظرفیت این محصول بودیم. در سال‌های اخیر هم فعالان این صنعت بار‌ها تاکید کرده‌اند که در پی حذف ارز دولتی تن ماهی، این محصول از سفره اقشار متوسط و ضعیف حذف شده است.

هنوز قیمت جدید مشخص نیست

سید محمد میررضوی، دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران، در گفتگو با اکونگار، در رابطه با وضعیت تولید و قیمت تن ماهی در سال جاری، اظهار کرد: هنوزسازمان حمایت و سازمان‌های مرتبط دیگر قیمت جدیدی تعیین نکرده‌اند. در سال جاری هنوز دستمزد‌های جدید تثبیت نشده است. دستمزد هم بر قیمت تمام شده بیشتر کالا‌های ساخته شده مثل بسته‌بندی، کارتون، چاپ و ... اثرگذار خواهد بود؛ بنابراین با توجه به اینکه دستمزد دقیق مشخص نیست، قیمت جدید محصولات هم مشخص نشده است.

وی با اشاره به تنوع محصولات صنایع کنسرو، تصریح کرد: واحد‌های تولیدی مسئولیت دارند قیمت‌ها را بر اساس آخرین آنالیز قیمت تعیین کنند. بر اساس اطلاعاتی که از واحد‌ها به دست انجمن رسیده، واحد‌های تولیدی بین ۲۰ تا ۲۵ درخواست افزایش قیمت دارند، اما هنوز کاملاً تایید شده نیست و کماکان قیمت‌های قبلی را بر محصولات خود درج می‌کنند.

برای افزایش قیمت نیازی به تایید سازمان حمایت نداریم

میررضوی درباره قیمت تن ماهی نیز گفت: تا سال گذشته دو محصول رب گوجه و تن ماهی مشمول قیمت گذاری تعزیراتی بود، اما بعد از برگزاری جلسات متعدد با ستاد تنظیم بازار در نهایت این دو کالا از قیمت گذاری دستوری خارج شد. از طرف دیگر با توجه به اینکه این دو کالا شاه‌بیت محصولات کنسرو هستند، تاکنون قیمت آن‌ها تغییر نکرده و همچنان با قیمت سال گذشته به فروش می‌رسند و این فرآیند تا تصمیم گیری نهایی در رابطه با قیمت‌ها ادامه دارد.

بر این اساس به گفته وی با توجه به تصمیمات سال گذشته، در حال حاضر افزایش قیمت تن ماهی و رب گوجه نیازی به مجوز سازمان حمایت ندارد، اما به هر حال نظارت بر قیمت‌ها در بازار ادامه دارد. همچنین تولید کنندگان بر اساس آنالیزی که ارائه می‌کنند می‌توانند قیمت جدید بر کالا‌های خود درج کنند. البته تاکنون افزایش قیمتی صورت نگرفته است.

میررضوی در ادامه با اشاره به افزایش نرخ ارز در بازار آزاد، تصریح کرد: البته هنوز دولت تصمیم نهایی در رابطه با نرخ واردات کالا‌های اساسی نگرفته و این موضوع هم بر قیمت‌ها اثر خواهد داشت. البته فعلا همان قیمت‌های سال گذشته مدنظر دولت است.

به طور کلی به گفته دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران با توجه به افزایش نرخ ارز در ابتدای سال، در ادامه شاهد افزایش قیمت در حوزه‌های مختلف خواهیم بود. اما باید دید تصمیم ستاد تنظیم بازار چه خواهد بود. معمولاً بخشنامه‌ها این است که قیمت‌ها نباید افزایش پیدا کند، اما همانطور که مشاهدات میدانی نشان می‌دهد همه چیز متاثر از افزایش نرخ ارز است.

وی افزود:، اما اگر دولت به اندازه نیاز صنعت، ارز در اختیار آن‌ها بگذارد تا حدودی وضعیت کنترل خواهد شد. در مجموع به نظر می‌رسد همه ابهامات تا پایان اردیبهشت رفع خواهد شد.

دیگر خبرها

  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • کاهش نقدینگی و تورم با تمرکز بانک مرکزی در حوزه ریال
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • ریزش سنگین دلار در بازار تهران؛ بازگشت دوباره به کانال ۵۰ هزاری را شاهدیم؟
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • کاهش قیمت دلار و سکه در بازار تهران/ ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور/ افت قیمت تارا، رانا و پژو ۲۰۷
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد